Karjalaista perinneleivontaa ja leivontakursseja Helsingissä

Ruisjuuri Navigation
  • Tarinamme
  • Tuotteet
  • Tilaa näin
  • Elämykset & kurssit
  • Verkkokauppa
  • In English
  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Tuotteet
  • Tilaa näin
  • Elämykset & kurssit
  • Verkkokauppa
  • In English
  • Ota yhteyttä

Gift Card

Ota yhteyttä

Katja Roivas
katja@ruisjuuri.fi

 

Seuraa Instagramissa

Helatorstai ja Ruisjuuren makumatkat jatkaa maiste Helatorstai ja Ruisjuuren makumatkat jatkaa maistelemaan bageleita💚

Bageleiden eli vesirinkilöiden alkuperä on Puolassa. Sieltä ne ovat siirtolaisten mukana levinneet ensin ympäri Itä-Eurooppaa ja lopulta Yhdysvaltoihin. Vesirinkeli nimitys tulee niiden valmistustavasta; rinkelit kiehautetaan vedessä ennen paistamista. 

Linkki reseptiin biossa 😊

Kaupallinen yhteistyö @myllarin 

#ruisjuuri #resepti #kaupallinenyhteistyö #bagel #bagels #leivotaan
Pari piirakkaa juhlan kunniaks. Iloista vappua kai Pari piirakkaa juhlan kunniaks. Iloista vappua kaikille! 🎈🥳
.
#ruisjuuri #karjalanpiirakka #perinne #vappu #ruis
Ruisjuuri on lomalla ja palaa taas 17.4. piirakkap Ruisjuuri on lomalla ja palaa taas 17.4. piirakkapulikan varteen. 

Hyvää pääsiäistä!🐣💚

#ruisjuuri #pääsiäinen #karjalanpiirakka #perinne
Viikonlopuksi makumatkalle? 💚 Ruisjuuren ja @m Viikonlopuksi makumatkalle? 💚

Ruisjuuren ja @myllarin makumatkat reissaa Tšekkeihin maistamaan leipäkuoren sisällä tarjottavaa perinteistä bramboračka perunakeittoa. Tuu mukaan!

Leipäkuoressa tarjottava keitto on ruokaisa, maukas ja yllättävä kokonaisuus. Kokeile ja ihastu! Linkki reseptiin biossa.😋

Kaupallinen yhteistyö @myllarin 

#ruisjuuri #myllärin #resepti #leipä #leivotaan #matka #bramboracka
Hyvää naistenpäivää! Ootte rautaa. Ja ruista! Hyvää naistenpäivää! Ootte rautaa. Ja ruista! ❤️💪

#naistenpäivä #ruisjuuri
Joutsenon rieska 💚 Teiltä on tullut paljon ky Joutsenon rieska 💚

Teiltä on tullut paljon kysymyksiä Joutsenon rieskasta. Kiitos jokaisesta. 

Milloin Joutsenon rieskaa voi tilata?
- Höpsyttäminen vaatii vielä harjoittelua, joten rieskaa ei ihan vielä voi tilata.

Mitä se höpsyttäminen on?
- Joutsenon rieska höpsytellään eli pyöritellään ja hieman heitellään höpsytyskulhossa. Höpsyttäminen poistaa rieskataikinasta ilmaa.

Eikö rieska olekaan litteä leipä?
- Rieska tarkoittaa suurimmassa osassa Suomea litteää, kohottamatonta leipää. Meillä Joutsenossa rieskat ovat kuitenkin pulleita ja paksuja hiivaleipiä.😋

#joutsenonrieska #joutseno #ohra #leivotaan #perinne #perinneruoka

Seuraa Facebookissa

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

© 2023 Ruisjuuri - Karjalaista perinneleivontaa Helsingissä.
Tilaus- ja toimitusehdot | Tietosuojaseloste | Nettisivut: Bhakti Creative
0
    0
    OSTOSKORI
    OSTOSKORISI ON TYHJÄTAKAISIN KAUPPAAN
    JATKA OSTOKSIA