YLEISTÄ

Ruisjuuri (y-tunnus 2864608-1) myy elintarvikkeita ja leivontakursseja. Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotevalikoiman muutoksiin.

LEIPOMOTUOTTEET

Ruisjuuri myy itse valmistamiaan elintarvikkeita. Tuotteiden sisältämät aineosat ilmoitetaan Ruisjuuren verkkosivuilla, pyydettäessä asiakkaan on mahdollista saada ne myös paperiversiona.

LEIVONTAKURSSIT

Maksettu kurssi on vahvistettu osallistuminen. Kurssin maksusuorituksen jälkeen Ruisjuuren sähköiset kurssiohjeet toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kurssi järjestetään, mikäli sille osallistuu vähintään 5 henkilöä.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 10 vuorokautta. Myöhässä saapunut peruutus katsotaan peruuttamatta jääneeksi kurssiksi, mutta kurssille voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö. Peruuttamatta jääneestä kurssista emme palauta kurssimaksua. Sairastumisen vuoksi peruuntumisen käsittelemme tapauskohtaisesti. Kurssia peruessasi otathan ensin yhteyttä katja@ruisjuuri.fi.

LAHJAKORTIT

Lahjakortin voi käyttää joko Ruisjuuren verkkokaupassa, Ruisjuuren suorissa leipomotilauksissa tai ostaessa Ruisjuuren tuotteita REKO-jaoissa.

Valitse ensin lahjakortin arvo ja lisää kortti ostoskoriisi. Sähköinen lahjakortti saapuu viestinä sähköpostiisi tai valitsemasi vastaanottajan sähköpostiin maksusuorituksen jälkeen.

Lahjakortti tulee käyttää kerralla. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä alkaen.

TILAAMINEN

Tilaus leipomon tuotteista ja leivontakursseista tehdään Ruisjuuren verkkosivuilla yhteydenottolomakkeen kautta tai yksityisviestillä Ruisjuuren Facebook -sivujen kautta. Tilaathan tuotteesi hyvissä ajoin, mielellään kolme vuorokautta aiemmin, jotta voimme taata tuotteiden saatavuuden. Suuremmat tilaukset sekä leivontakurssit sovitaan aina tapauskohtaisesti.

MAKSUTAVAT

Ruisjuuren tuotteet maksetaan tuotteita noudettaessa käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla. Yritystilaukset voimme laskuttaa. Verkkokaupan ostokset maksetaan Paytrailin kautta. Tutustu Paytrailin maksupalveluehtoihin: www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot.

TUOTTEIDEN NOUTO

Tilatut tuotteet noudetaan Ruisjuuren leipomolta Helsingin Pitäjänmäeltä tilauksen yhteydessä sovittuna noutopäivänä ja noutoaikana. Tarkka nouto-osoite ja ohjeet annetaan tilauksen vahvistamisen yhteydessä.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa 2 vuorokautta ennen noutopäivää.

VAIHDOT JA PALAUTUKSET

Kaikilla Ruisjuuren nettikaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava hyvässä myyntikunnossa. Avatuilla elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palauttaessaan tuotetta asiakas maksaa postikulut, eikä jo maksettua lähetyksen postimaksua hyvitetä. Palautetusta tuotteesta maksettu summa hyvitetään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Ilmoitathan tilauksen perumisesta aina ensin katja@ruisjuuri.fi.

Tilauksen Postista noutamatta jättäminen ei ole palautus! Ruisjuurella on oikeus veloittaa 15€ käsittelymaksua noutamatta jätetyistä tilauksista.

Mikäli Ruisjuuren tuotteissa esiintyy jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, korvaamme virheellisen tuotteen asiakkaalle. Otathan mahdollisen virheen huomattuasi heti yhteyttä Ruisjuureen: katja@ruisjuuri.fi. Varmistaaksemme virheen vaadimme valokuvan tuotteesta.

ASIAKKAAN VASTUU

Erikoisruokavalioiden ja allergioiden osalta asiakas vastaa itse tuotteen sisällön tarkistamisesta. Ruisjuuri vastaa tuotteittensa tuotetietojen oikeellisuudesta verkkosivuilla ja paperiversioissa. Ruisjuuri vastaa tuotteiden säilyttämisestä elintarvikesäädösten mukaisesti ennen tuotteiden noutoa. Kun tuote noudetaan, vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle.

TIETOSUOJA

Ruisjuuri käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Tutustu Tietosuojaselosteeseen: www.ruisjuuri.fi/tietosuoja.

VERKKOKAUPASSA MYYTÄVÄT TUOTTEET

Manner-Suomessa Ruisjuuren toimituksia kuljettaa Posti. Toimituskulut 5,90 € ja 12,90 € kotiinkuljetus. Tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi tai pakettiautomaattiin 3-5 arkipäivän kuluessa. Kirjeet tulevat postilaatikkoosi. Kaikki tilaukset on merkitty seurantakoodein.

YHTEYSTIETOMME:

Roivas & Ruisjuuri
Y-tunnus 2864608-1
Kokkokalliontie 7 A 5
00370 Helsinki
katja@ruisjuuri.fi