YLEISTÄ

Ruisjuuri (y-tunnus 2864608-1) myy elintarvikkeita ja leivontakursseja. Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotevalikoiman muutoksiin.

LEIPOMOTUOTTEET

Ruisjuuri myy itse valmistamiaan elintarvikkeita. Tuotteiden sisältämät aineosat ilmoitetaan Ruisjuuren verkkosivuilla, pyydettäessä asiakkaan on mahdollista saada ne myös paperiversiona.

TILAAMINEN

Tilaus leipomon tuotteista ja leivontakursseista tehdään Ruisjuuren verkkosivuilla yhteydenottolomakkeen kautta tai yksityisviestillä Ruisjuuren Facebook -sivujen kautta. Tilaathan tuotteesi hyvissä ajoin, mielellään kolme vuorokautta aiemmin, jotta voimme taata tuotteiden saatavuuden. Suuremmat tilaukset sekä leivontakurssit sovitaan aina tapauskohtaisesti.

MAKSUTAVAT

Ruisjuuren tuotteet maksetaan tuotteita noudettaessa käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla. Yritystilaukset voimme laskuttaa.

TUOTTEIDEN NOUTO

Tilatut tuotteet noudetaan Ruisjuuren leipomolta Helsingin Pitäjänmäeltä tilauksen yhteydessä sovittuna noutopäivänä ja noutoaikana. Tarkka nouto-osoite ja ohjeet annetaan tilauksen vahvistamisen yhteydessä.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa 2 vuorokautta ennen noutopäivää.

REKLAMAATIOT

Mikäli Ruisjuuren tuotteissa esiintyy jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, korvaamme virheellisen tuotteen asiakkaalle. Otathan mahdollisen virheen huomattuasi heti yhteyttä Ruisjuureen: katja@ruisjuuri.fi. Ruisjuuren tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

ASIAKKAAN VASTUU

Erikoisruokavalioiden ja allergioiden osalta asiakas vastaa itse tuotteen sisällön tarkistamisesta. Ruisjuuri vastaa tuotteittensa tuotetietojen oikeellisuudesta verkkosivuilla ja paperiversioissa. Ruisjuuri vastaa tuotteiden säilyttämisestä elintarvikesäädösten mukaisesti ennen tuotteiden noutoa. Kun tuote noudetaan, vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle.

TIETOSUOJA

Ruisjuuri käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.